Naviják SHIMANO Ultegra XTE 14000

Značka: Shimano

Ultegra XTE a XSE jsou založeny na nejprodávanějších modelech Shimano a jsou navrženy tak, aby předefinovaly trh s navijáky střední třídy na dlouhé náhozy.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: ULT14000XTE
5 490 Kč
Naviják SHIMANO Ultegra XTE 14000
Značka: Shimano

Ultegra XTE a XSE jsou založeny na nejprodávanějších modelech Shimano a jsou navrženy tak, aby předefinovaly trh s navijáky střední třídy na dlouhé náhozy. Tyto navijáky, které obsahují mnoho předních technologií Shimano pro „dlouhé náhozy“, v elegantních monochromatických tělech předčí očekávání a jsou připraveny stát se nejprodávanějšími v celé Evropě. 

Pouze Shimano má Super Slow Oscillation, což je dostatečný důvod, abyste si koupili Ultegru XTE a XSE. Ale ani všechny ostatní technologie pro daleké nahazovaní nelze ignorovat. Nejen, že vám tyto navijáky umožní dále nahazovat, usnadní lepší zdolávají ryb, déle vydrží a vypadají skvěle na jakémkoli prutu, který jím osadíte. 

Pokud jste kapraři a dáváte přednost tmavým  barvám, zvolte XTE, pokud  dáváte přednost světlejším barvám, měla by být vaše volba ‚stříbrná‘ XSE. Ať už si vyberete kteroukoli, můžete si být jisti, že jste udělali skvělé rozhodnutí. 

Uvnitř lehkého a pevného CI4+ těla Ultegra je ukryt výběr nejpokročilejších technologií Shimano. HAGANE Gear a X-SHIP v kombinaci s Infinity Drive a Silent Drive poskytují úžasnou plynulost a hladké navíjení. Nenechte se však zmást. I při zdolávání těch největších ryb Ultegra bude podávat veškerý výkon, který potřebujete, a ještě více. 

A i když je vnitřní konstrukce uměleckým dílem, je to odhozový výkon, kvůli kterému si tento naviják kupujete. Super Slow 5 Oscillation vytváří dokonalé ukládání vlasce, které prokazatelně snižuje tření a zvyšuje potenciál dalekého odhozu. 

Existují však i další funkce, které přispívají také. Rigid Cast snižuje průhyb cívky v okamžiku uvolnění během náhozu a Parallel Body posílá vlasec v dokonalém úhlu směrem k prvnímu očku. Při náhozu vlasec klouže přes okraj hliníkové cívky AR-C, „svinuje se“, aby se snížilo tření. Výsledkem je dokonalé nahazování  za tak dostupnou cenu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přední brzda
Záruka: 2 roky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: